ELADÓ    Lakóövezeti telek
1037, Bp. Csúcshegy Mécsvirág utca
1,078 m 2      54.9 M Ft
 
 
Azonosítószám: W/02-03 Méret: 1,078 m2  
Övezeti besorolás: Mk-2    
Beépíthető alapter.:54 m2 Föld alatt beép. ter.:108 m2  
Homlokzat mag. max.: 4 m Bruttó szintterület: 54 m2  
Szabályozási terv: Nincs Fekvés: K, D, Ny  
Víz: Van Villany: Van  
Gáz: Van Csatorna: Nincs  

Kizárólag az irodánk kínálatában! III. kerületben Csúcshegyen, aszfaltozott Mécsvirág utcában, örökpanorámás, 1078 nm-es telek, tégla építésű 45 nm-es 3 szintes házzal és medencével, eladó.
A telek 11 m széles, gondozott, parkos és termő gyümölcsfák is találhatók itt. Épült itt egy földbe süllyesztett 2x4 m-es medence, valamint kerti kiülő is ki lett építve. A telekre 4-5 autóval is kényelmesen be lehet állni. Itt betonból kialakított parkoló van és elektromos úszókapu is fel van szerelve.
A téglaépület két lakószinttel rendelkezik és egy szuterén helyiséggel.
Az épület földszintjén a konyha és a nappali egy légtérben van, méretük 17nm. A kádas fürdőszoba Wc-vel a nappaliból nyílik, ennek a mérete 3.5nm.
A tetőtérbe külső lépcsőn lehet felmenni, itt egy szoba lett kialakítva 16 nm-es alapterülettel (nettó 10nm). Itt egy 4 nm-es erkély és egy 5nm-es terasz is ki lett építve. a tetőtérből, a nappaliból és a konyhából is elvehetetlen panoráma nyílik a szemközti hegyekre.
A házban mind szinten radiátoros cirkófűtés van kiépítve . A vizet 29 m mély fúrt kút biztosítja, a szennyvíz pedig 8 m3-es emésztőbe távozik.
A ház alatt kb. 16 nm-es szuterén helyiség is ki lett alakítva. Itt elhelyezve többek között az új gáz cirkó, a házi vízmű rendszer valamint egy Wc és egy mosdó is.
A Csúcshegyről tudni kell, hogy jelenleg hivatalosan nem lakóövezet terület! Az épület gazdasági épületként van feltüntetve a térképen és a tulajdoni lapon. Ezért nem vagy csak korlátozottan hitelképes! A telek övezeti besorolása Mk-2. A telek 5%-ban beépíthető, így még bővíthető az épület akár 54 nm alapterületre is. A telek művelési ág alól már kivett terület!
Vezetékes gáz, villany és az internet be van kötve a házba, de vezetékes víz és csatorna nincs, és az utcában sincs jelenleg kiépítve.
A normál és a szelektív szemétszállítás valamint a postai szolgáltatás is rendszeresen megoldott a hegyen.
A Csúcshegy szomszédságában már a Virágosnyereg út melletti, Harsánylejtői lakópark közötti terület nagy részben már beépült családi házakkal. A 260-as busz végállomás is közelebb került ehhez a területhez. Az ingatlantól kb. 15 perc sétára található.
Az ingatan tehermentes, egy tulajdonosa.
Az irányára 54.9 MFt
 
 
ÓbudaLux Ingatlaniroda, www.obudalux.hu Erdőalja út 46. Telefon: +36-30-696-696-2