ELADÓ    Családi ház
1037, Bp. Csúcshegy, Menedékház utca
140 m 2      Ár: 149 M Ft      (ház)
 
 
Azonosítószám: U/08-06 Épület mérete: 140 m2  
Épület típusa: Családi ház Telek mérete: 849 m2  
Szoba: 4 db Félszoba: 1 db  
Szintek száma: 2 Épület állaga: Jó állapotú  
Építés éve: 1996 Felújítás éve: 2016  
Fűtés: Gáz (cirko) Komfort: Összkomfortos  
Terasz: 50 m2 Fekvés: K, D  
Garázs helyek száma: 1 db Beálló helyek száma: 2 db  

III. kerületben Csúcshegyen, a Menedékház utcában, csendes jó levegőjű nyugodt környezetben, jó állapotú, egyedi megoldásokkal épített, 4 és fél szobás 140 m2-es ház eladó.
Az épület két szintes, 2/3 részben szigetelt fa szerkezetű 1/3 részben téglaépítésű.
A földszinten található többek között, a nappali, konyha egy szoba és egy fél szoba és két fürdőszoba wc-vel. A konyha igényes, magas minőségű bútorral felszerelt a csempéje is egyedileg lett elkészítve. A konyhával egy légtérben, de még is külön helyiségben találjuk a tágas nagy és napfényes, sok ablakkal rendelkező 45 m2-es nappalit/télikertet. Innen nyílik egy különleges hangulatú dongaboltozatú 21 m2-es hálószoba, mely mennyezeti világító ablakkal és egyedi, nagyméretű fürdőszobával is rendelkezik.
Az emeleten két kb. 15 m2-es hálószoba és egy gardróbszekrény lett kialakítva.
Továbbá földházként még két műhely/ tároló van kiépítve.
A téliesített faházra +10 cm kőzetgyapot szigetelés is felkerült.
A telek 841 m2-es, 14 m széles. Az elhelyezkedése miatt az utcáról nem lehet belátni és a telekszomszédoktól is elszeparált. A kertben kialakítottak több kiülőt, nagyméretű 25 m3-es medencét csúszdával és egy kerti tavat, gépészettel, vízeséssel melyben aranyhalak is vannak. A nappali mellett, pergola alatt 10 személyes asztal kapott helyet. A kert felső része vízszintes és jó a benapozottsága, így alkalmas lehet pl. konyhakert kialakítására is.
A ház fűtését kerti tartályról működő gázcirkó, két hűtő-fűtő légkondicionáló és fatüzelésű kályha biztosítja. A vízellátás, 26 m-es ásott kút és 2 db 7 m3-es ciszterna adja.
Az utcán a telek előtt is több autóval is meg lehet állni, de ki lett alakítva egy jól használható garázs is, melyhez szerelő aknát is építetek.
Az épület gazdasági épületként van nyilvántartva, ezért nem, vagy csak korlátozottan hitelezhető és CSOK sem igényelhető rá.
A 260-as és a 137-es buszok megállói kb 1-1,5 km-re találhatók.
Az ingatlan tehermentes. Művelési ág alól nincs kivonva az ingatlan, így kb. 5-6 hónappal kell számolni, amíg birtokba lehet kerülni.
Irányár: 149 M Ft
 
 
ÓbudaLux Ingatlaniroda, www.obudalux.hu Erdőalja út 46. Telefon: +36-30-696-696-2