ELADÓ    Lakóövezeti telek
1037, Bp. Csúcshegy, Vadóc utca
904 m 2      12.5 M Ft
 
 
Azonosítószám: W/05-11 Méret: 904 m2  
Övezeti besorolás: Mk-2    
Beépíthető alapter.:0 m2 Föld alatt beép. ter.:0 m2  
Homlokzat mag. max.: 0 m Bruttó szintterület: 0 m2  
Szabályozási terv: Nincs Fekvés:  
Víz: Nincs Villany: Van  
Gáz: Van Csatorna: Nincs  

3. kerületben Csúcshegyen, a Vadóc utca végéhez közelebb, 904 nm-es, 9.5 m szélességű, kb. 95 m hosszú, gondozott telekhányad, eladó. A telek osztatlan közös, összesen 1808 nm nagyságú, melynek a Vadóc utcai fele eladó. A másik tulajdonos az Aranypatak utcáról jár be a saját telek részére. A két telek között kerítés van, így nincs átjárás közöttük. A telek vízszintes, autóbeálló is könnyen kiépíthető.
Az ingatlanba villany, vezetékes gáz és internet is beköthető. Jelenleg víz, csatorna sincs az utcában. A kertben fúrt kút létesíthető, a szennyvizet, zárt vagy biológiai szennyvíztározóba lehet elvezetni. A telek körbekerített, a szomszéd telkek rendezettek.
A Csúcshegy jelenleg nem lakóövezet! A telek övezeti besorolása Mk-2, kertes mezőgazdasági terület. A normál és a szelektív szemétszállítás valamint a postai szolgáltatás is megoldott a hegyen. A Csúcshegy szomszédságában a Virágosnyereg út melletti, Harsány lejtői lakópark közötti terület nagy részben már beépült családi házakkal. A Virágosnyereg útig a közművek kiépítése is elkészült. A telek befektetésnek is ideális, mert az elmúlt években folyamatos áremelkedés tapasztalható.
Az ingatlan nincs kivonva a művelési ág alól.
Irányára 12.5 MFt
 
 
ÓbudaLux Ingatlaniroda, www.obudalux.hu Erdőalja út 46. Telefon: +36-30-696-696-2