ELADÓ    Lakóövezeti telek
1037, Bp. Ürömhegy Tarhos utca
1,281 m 2      129.8 M Ft
 
 
Azonosítószám: U/03-302 Méret: 1,281 m2  
Övezeti besorolás: Lke-2/SZ-IK-1    
Beépíthető alapter.:256 m2 Föld alatt beép. ter.:320 m2  
Homlokzat mag. max.: 6 m Bruttó szintterület: 512 m2  
Szabályozási terv: Van Fekvés: D  
Víz: Van Villany: Van  
Gáz: Van Csatorna: Van  

ELADÓ ÉPÍTÉSI TELEK Ürömhegy déli lejtőjén, PANORÁMÁVAL A TESTVÉRHEGY FELÉ!
 

ELADÓ ÉPÍTÉSI TELEK Ürömhegy déli lejtőjén, PANORÁMÁVAL A TESTVÉRHEGY FELÉ!
A telek 1281 nm nagyságú, nyélen közelíthető meg. Belül 24,8 méter széles, ami a hegyen RITKASÁG!
Építhető rá családi ház, ikerház, de akár 3 lakás is egy épületben, vagy sorház jelleggel. A beépíthető alapterület 15%, vagy 20%, homlokzatmagasság függvényében. A föld alatt is lehet még 25%-ot beépíteni, így akár mélygarázst is építhet. A telek privát, majdnem sík és gyönyörű. Maga a nyél hozzávetőlegesen 150 nm nagyságú, 3 méter széles.
Csatorna, víz, villany és gáz benn van a telken. Jelenleg még van rajta egy nem túl nagy, kb 40 nm alapterületű, nem túl jó állapotú bontandó ház is. Az ingatlanon fúrt kút is található, ám ez az utóbbi időben nem lett használva, így jelenleg nem túl sok víz található benne. Az utca egyenlőre nem aszfaltozott, ennek kivitelezése várhatóan 2-3 éven belül történik majd meg.
A környék folyamatosan fejlődik, egy új "Rózsadomb" épül. Pár perc gyaloglással mind az elővárosi vonatok, mind pedig buszjárat is elérhető akár Csillaghegy, akár Óbuda Fő tér irányába. Iskolák és óvodák is vannak a környéken, valamint számos bevásárlási lehetőség, mint TESCO, ALDI, LIDL, ürömi LIDL, AUCHAN és az Eurocenter. Aki szabadidős tevékenységet keres, tud lovagolni a hegyen lévő lovardába, de választhatja a Csillaghegyi Wellness-fürdőt, vagy akár kirándulhat is a környékbeli erdőkben. A Mészkő Park autóval 5 percre található, ahol játszótér, felnőtt kültéri fitnesz, kosárlabda-, röplabdapálya, asztalitenisz és kutyasétáltató került megépítésre.
Jöjjön, nézze meg az ingatlant, érezze a helyszínen is, hogy ezen a telken állhat majd jövendő otthona! Hétvégén is várom hívását, irodánk több, mint 15 éve szakértőként foglalkozik ingatlanok értékesítésével a környéken!
 
 
ÓbudaLux Ingatlaniroda, www.obudalux.hu Erdőalja út 46. Telefon: +36-30-696-66-96